Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Bij Switch Finance zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten. Als tussenbedrijf tussen ondernemers en fiscaal adviesbureaus, accountantskantoren, en administratiekantoren, zetten we ons in om de beste match te vinden voor elke klant.

Ron Zwart Optiek deelde: “Medio vorig jaar via LinkedIn in contact gekomen met Switch Finance in de persoon Janine Vaatstra. Tijdens een eerste verkennende afspraak, de voor ons belangrijke zaken op een rijtje gezet.”

Ook Trans2day was lovend: “Het was erg prettig zaken doen met Janine, ze kon zich al snel goed inleven in onze organisatie. We hebben door haar een goede switch gemaakt naar een zeer passend kantoor. Door het inlevingsvermogen en het echt kijken naar ons als organisatie was er al snel een goede match! Een aanrader voor iedereen die nog twijfels heeft, Janine kan door haar kennis en contacten echt van grote meerwaarde zijn!”

Refurbished Maximum voegt toe: “Wij van IThandel.shop o.v. Marjilliz Trade vof zijn overgestapt van accountant door bemiddeling van Janine van switch finance. Dit is ons zeer goed bevallen. Mede door het goed luisteren naar onze wensen en haar expertise hebben wij een zeer goed accountants kantoor gevonden, welke aansluit bij onze wensen.”

Kies voor Switch Finance en ervaar zelf onze hoogwaardige service.

Ron Zwart Optiek
Ron Zwart Optiek
Read More
“Medio vorig jaar via LinkedIn in contact gekomen met Switch Finance in de persoon Janine Vaatstra. Tijdens een eerste verkennende afspraak, de voor ons belangrijke zaken op een rijtje gezet.”
Trans2day
Trans2day
Read More
“Het was erg prettig zaken doen met Janine, ze kon zich al snel goed inleven in onze organisatie. We hebben door haar een goede switch gemaakt naar een zeer passend kantoor. Door het inlevingsvermogen en het echt kijken naar ons als organisatie was er al snel een goede match! Een aanrader voor iedereen die nog twijfels heeft, Janine kan door haar kennis en contacten echt van grote meerwaarde zijn!”
Refurbished Maximum
Refurbished Maximum
Read More
“Wij van IThandel.shop o.v. Marjilliz Trade vof zijn overgestapt van accountant door bemiddeling van Janine van switch finance. Dit is ons zeer goed bevallen. Mede door het goed luisteren naar onze wensen en haar expertise hebben wij een zeer goed accountants kantoor gevonden, welke aansluit bij onze wensen.
Previous
Next