Reviews

Informatie aanvragen

Wat klanten zeggen

review icoon

Medio vorig jaar via LinkedIn in contact gekomen met Switch Finance in de persoon Janine Vaatstra. Tijdens een eerste verkennende afspraak, de voor ons belangrijke zaken op een rijtje gezet.

Vervolgens is Janine in haar netwerk in onze regio gaan kijken naar een geschikte kandidaat voor onze zaak en onze wensen.

Na een gezamenlijk verkennend gesprek Met Switch , de kandidaat en mijzelf, volgde een tweede ontmoeting zonder dat Switch hierbij aanwezig was. Een zeer prettige manier van werken. Ben je op zoek naar een accountant of administratiekantoor en wil je snel stappen maken kan ik Switch zeker adviseren.

Ron Zwart
Ron ZwartOptiek te Oisterwijk
review icoon

Het was erg prettig zaken doen met Janine, ze kon zich al snel goed inleven in onze organisatie. We hebben door haar een goede switch gemaakt naar een zeer passend kantoor. Door het inlevingsvermogen en het echt kijken naar ons als organisatie was er al snel een goede match! Een aanrader voor iedereen die nog twijfels heeft, Janine kan door haar kennis en contacten echt van grote meerwaarde zijn!

Jonathan Havekes
Jonathan HavekesTrans2day te Apeldoorn
review icoon

Wij van IThandel.shop o.v. Marjilliz Trade vof zijn overgestapt van accountant door bemiddeling van Janine van switch finance. Dit is ons zeer goed bevallen. Mede door het goed luisteren naar onze wensen en haar expertise hebben wij een zeer goed accountants kantoor gevonden, welke aansluit bij onze wensen.

Wij zijn dan ook uitermate tevreden hoe alles is verlopen en afgerond!

Gerda & Vincent
Gerda & VincentRefurbished Maximum by Marjilliz