Fiscaal advies

Ben je opzoek naar een kantoor welke fiscaal veel voor je kan betekenen? Een kantoor die jou tijdig adviseert en direct aan de bel trekt wanneer jij kan profiteren van een fiscaal voordeel. Een adviseur die met je mee vooruit denkt en met jou en je bedrijf mee groeit.

Dit brengt de samenwerking tussen jou en je accountant/adviseur naar een heel ander niveau. Jullie samenwerking wordt intensiever en persoonlijker. Je zult niets meer mislopen en op dit gebied zul je volledig worden ontzorgd.

Informatie aanvragen

Fiscaal advies

Een goede samenwerking blijft natuurlijk een wisselwerking. Het is daarom belangrijk dat er meerdere dingen goed op elkaar afgestemd zijn. Dit begint bij vertrouwen en een klik.

Het is daarom ook belangrijk dat een adviseur echt begrijpt wie jij bent als ondernemer en zich goed kan vinden in jou ondernemerskeuzes. En daar komen wij weer van pas. Wij helpen jou graag met onze expertise, en dat is het vinden van de adviseur die jij nodig hebt.

Door onze onafhankelijke manier van werken en ons grote netwerk hebben we de luxe om rekening te kunnen houden met al jouw eisen en wensen.

Mocht je eenmalig een advies willen van een fiscalist of wil je een second opinion, dan kun je hiervoor uiteraard ook gebruik maken van ons netwerk.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen!

Contact opnemen
vrouwen 400x533 1

Wat klanten zeggen

review icoon

Medio vorig jaar via LinkedIn in contact gekomen met Switch Finance in de persoon Janine Vaatstra. Tijdens een eerste verkennende afspraak, de voor ons belangrijke zaken op een rijtje gezet.

Ron Zwart
Ron ZwartOptiek te Oisterwijk