AccountantsKantoor

Opzoek naar een accountantskantoor of wil je switchen van accountantskantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk al een mooie selectie gemaakt van accountantskantoren welke hoog aangeschreven staan en welke hoog scoren op het gebied van advies, meedenken en kwaliteit!

In elke regio zijn we inmiddels goed vertegenwoordigd en we helpen jou graag verder bij je zoektocht! Er zijn veel soorten accountantskantoren van groot tot klein. Daarnaast heeft elk kantoor zijn eigen expertises en eigenschappen.

Accountantskantoor

Waar ben jij naar opzoek?

Zoek je een klein en persoonlijk accountantskantoor waar je hoge kwaliteit kunt ervaren maar dan in een persoonlijke samenwerking?

Of ben je opzoek naar een middelgroot kantoor waar alle disciplines en expertises onder één dak te vinden zijn met een brede keuze aan adviseurs?

Of zoek je een groot kantoor, dit kan goed van pas komen wanneer je bijvoorbeeld controleplichtig bent of gaat worden.

visite kaartje 400x533 1

Wanneer ben je controleplichtig?

Het laten uitvoeren van een controle op de jaarrekening is altijd zinvol, maar niet altijd verplicht.

Je krijgt te maken met de controleplicht als je twee achtereenvolgende boekjaren voldoet aan twee van de drie onderstaande criteria:

  • De jaaromzet bedraagt minimaal € 12.000.000;
  • Je balanstotaal heeft een waarde van minimaal € 6.000.000;
  • Je hebt minimaal 50 werknemers in dienst.

Het maakt niet uit welk soort kantoor je zoekt, wij kunnen je hier met onze kennis en ervaring goed van dienst zijn. Van klein tot groot, ons netwerk bied een brede keuze aan kantoren.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen!

Contact opnemen

Wat klanten zeggen

review icoon

Medio vorig jaar via LinkedIn in contact gekomen met Switch Finance in de persoon Janine Vaatstra. Tijdens een eerste verkennende afspraak, de voor ons belangrijke zaken op een rijtje gezet.

Ron Zwart
Ron ZwartOptiek te Oisterwijk