Over Switch Finance

Onze missie

Bij Switch Finance is onze missie om ondernemers te verbinden met de perfecte financiële partner. Wij geloven dat elke onderneming uniek is en een op maat gemaakte aanpak verdient. Of je nu op zoek bent naar betrouwbaar fiscaal advies, het ideale accountantskantoor of een administratiekantoor dat jouw visie begrijpt; wij zijn jouw schakel naar succes. Door onze expertise en passie zorgen wij ervoor dat jij je kunt concentreren op groei, terwijl wij de financiële match voor jou regelen. Switch naar zekerheid, switch naar de toekomst met Switch Finance.

 

De oprichting

In het hart van Ermelo legde de gedreven Janine Vaatstra de fundamenten van Switch Finance. Als jonge onderneemster identificeerde ze een marktbehoefte: ondernemers worstelden met het vinden van het juiste fiscaal adviesbureau, accountantskantoor of administratiekantoor. Ze zag niet alleen een gebrek, maar ook een kans. Met een onwankelbare visie besloot Janine dat er een brug moest worden gebouwd tussen bedrijven en deze specialistische sectoren. Het resultaat? Switch Finance, de essentiële schakel die ondernemers verbindt met de expertise die ze nodig hebben om te floreren.

Onze waarden

Bij Switch Finance zijn we niet enkel gedreven door cijfers, maar vooral door de waarden die we koesteren. Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf en sturen elke beslissing die we nemen. Hieronder vindt u de waarden die ons definieren:

Integriteit

We handelen altijd eerlijk en transparant. We verdienen het vertrouwen van onze klanten door consequent te zijn in onze beloftes en acties.

Deskundigheid

We streven ernaar altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat we onze klanten de meest actuele en betrouwbare adviezen kunnen geven.

Persoonlijke aanpak

Elk bedrijf is uniek, en daarom luisteren we altijd naar de specifieke behoeften van onze klanten en bieden we oplossingen op maat.

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking. Door nauw samen te werken met onze klanten en partners bereiken we de beste resultaten.

Toekomstgericht

We kijken vooruit, anticiperen op veranderingen in de markt en bieden onze klanten oplossingen die hen voorbereiden op toekomstige uitdagingen.